Холивудският актьор Пиърс Броснан и съпругата му Кийли Шей Смит имат една от най-красивите

...
Холивудският актьор Пиърс Броснан и съпругата му Кийли Шей Смит имат една от най-красивите
Коментари Харесай

Заради килограмите си тя е трън в очите на феновете на един от най-секси актьорите

Холивудският актьор Пиърс Броснан и брачната половинка му Кийли Шей Смит имат една от най-красивите любовни истории в света на шоубизнеса.

Дори и след 22 години брак те не стопират да се изненадват с нежни жестове и буйни докосвания, даже и на обществени места, а двойката е на практика неразделна и демонстрира страстите си обществено.

Броснан постоянно изпраща прочувствени известия, цялостни с обич и похвали към брачната половинка си в обществените мрежи.

Пиърс неведнъж е защитавал Кийли от публични критики за нейното тегло. Факт е, че тя изпълня много преди години, но това не се отрази на хубостта и вродената й грациозност, само че все пак " дежурните критици " непрекъснато я обиждаха.

Когато един път го попитали какво мисли за тежестта на жена си, артистът с усмивка дал отговор: " Тя е една на милион. Толкова съм благополучен, че я открих. "

" Обичам нейната жизнеспособност, нейната пристрастеност.  " Когато Кийли ме огледа, това постоянно ме поразява и чувствам по какъв начин коленете ми треперят “, добави Пиърс, написа za-jenata.

Актьорът призна, че тежестта й се разяснява освен от обществото, само че и от приятелите им:

" Приятели даже й предложиха интервенция за намаляване “, разяснява артистът и добави: " Обожавам всяка извивка на тялото й. Тя е най-красивата жена в моите очи. А също и майка на децата ни. В предишното в действителност я обичах поради това, което е, а в този момент я обичам повече, тъй като тя е майката на нашите деца. Много се гордея с нея и постоянно се стремя да бъда заслужен за нейната обич. "

Но на новите фотоси ясно се вижда, че красивата дама е доста по-стройна от преди. Някои непознати портали показват, че тя е съумяла да смъкна цели 45 кг.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР